2012. február 28., kedd

RelaXx

Honnan ered a RelaXx?

A RelaXx márkanév Magyarországon bejegyzett és védjegyoltalom alatt álló márkanév. A RelaXx márkanév és termékcsoport tulajdonosa: Sleep Care Kft. Ügyvezető: Pálinkás László. Gyártás kezdete: 2009
Amiben a legjobb... 

A RelaXx matrac és kiegészítő termékcsalád minden egyes tagja egy hiánypótlás a matrac piacon, elsősorban a hideghab és a memory matracok területén nyújt olyan szolgáltatást, amely az adott árkategóriában messze megelőzi a piaci versenytársakat. A matracokban kialakított ergonómiai zónák, az emlékezőhab matracokban kifejlesztett horizontális és vertikális levegőcsatornák, a különböző vállszélesség esetén megoldást kínáló aszimmetrikus vállzóna-rendszer, az egyforma termékekből kínált különböző keménységű komfortoldalak -mind-mind kivételessé teszik a RelaXx termékeket a magyar matrac piacon.

 Vevői előnyök

A RelaXx Signum és SenZone Memory matrac családját a jól átgondoltság, a hozzáadott magas szakmai érték, a minőségi Nyugat-Európai alapanyagok és a kivételes variálhatóság jellemzi. Ergonómiailag átgondolt és a rendelkezésre álló alapanyagokból technológiailag megvalósítható matracokat minden termékcsoportban a különböző keménység, a különböző szolgáltatás és a számtalan variációs lehetőség jellemzi.

A RelaXx története
A RelaXx története egyszerű. Hozzunk létre olyan matracokat, amik műszaki tartalomban és szolgáltatásban meghaladják a piac többi termékét, használjunk a termékekhez magas minőségű nyugat-európai alapanyagokat (Németország, Belgium, Ausztria), vegyük igénybe a precíz magyar munkaerőpiacot Magyarországon és teremtsünk így ár/érték arányban felső kategóriás szolgáltatást nyújtó matrac termékeket a magyar fogyasztó számára is elérhető áron.
A recept úgy néz ki, hogy bevált, a RelaXx Signum és SenZone Memory termékcsalád matracai hihetetlen népszerűségnek örvendenek.
 
A gyártó hivatalos honlapja

RelaXx referencia üzlet 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése