2012. február 26., vasárnap

Cardo


 Honnan ered a Cardo?
Az eredetileg tradicionális magyar bútorgyár 1993 óta az izraeli Aminach Group 100%-os  tulajdonában van. Igazgató: Ron Schwartz


Amiben a legjobb... 
Elsősorban matracgyártás, azon belül is a rugós matracok területén. Egyedi "tech" rugógyártásának köszönhetően matracaikban a rugótest másfél fordulattal hosszabbak, így rugózásuk és élettartamuk is kivételes. Az egyedülálló és védjegyoltalom alatt álló Cardo egészségcenter a matrac medence részében elhelyezett extra merevítést jelenti. Kimagasló minőségű termékei első sorban a közép -és felső kategóriában találhatók.

 Vevői előnyök
Hosszú élettartam, hosszú garancia vállalás, egyedülálló tech rugózat, kifogástalan alapanyagok, acél élkeret minden matracban, uptodate high-tech anyagok felhasználása a felső kategóriában.

A Cardo története

A cég 1916-ban alakult Győrben, Nyugat-Magyarország legnagyobb városában. Elsősorban faipari vállalatként, szekrényeivel és bútoraival vált ismertté. A Cardo a város egyik legrégebbi gyára, múltban gyökerező tradícióval, amely túlélte a két világháborút, a rendszerváltást, mindig alkalmazkodva a legkülönbözőbb gazdasági körülményekhez. A privatizáció kezdetével, 1993-ban a Cardo egy nemzetközi matrac - és bútorgyártó cég kezébe került. Az új tulajdonosok nagy erőfeszítések árán, új gépek alkalmazásával modernizálták a termelési folyamatot és új termékeket vezettek be. A Cardo ennek köszönhetően a legkorszerűbb, kiváló minőségű matracokat, ágyakat, ágykanapékat és különböző, a jó alvást biztosító termékeket kezdett el gyártani.

Néhány év alatt a Cardo modern, versenyképes üzemmé vált. Korábban Magyarországon nem létező termékkategóriában, az "alvás szakértőjeként" abszolut piacvezető, ez a motto világosan tükrözi a Cardo üzleti stratégiáját. A legkorszerűbb alváskutatással foglalkozó külföldi intézetek kutatási eredményei alapján készült matracok a különleges Egészség Center beépítésével biztosítják a gerinc egészséges alátámasztását az alvás teljes időtartama alatt.

A tökéletes alvást biztosító Egészség Center a Cardo ágykanapék mindegyikébe beépítésre kerül.

A Cardo matrac és kárpitostermék mindent gyárt, ami a tökéletes éjszakai alvást egészséges és prémium termékekkel szolgálja. A kiválóság múltba nyúló tradícióját országosan alkalmazva, különálló gyáraikban készíti matracait, ágyait és ágykanapéit.Amerikai matracgyártó know-how alapján világszínvonalon állít elő speciális jellemzők szerint 8 családba sorolt, közel 60 típusú matracot. Az olcsó kategóriától, a Cardo Tech 1450 rugós rendszereken át a Latex és a legújabb kutatási eredményeket ötvöző Premium kategóriájú Pocket Spring rendszerig. A Cardo termékei az európai és a helyi piac igényei szerint készülnek. Vásárlóink széles választékú, kiváló minőségű szövetkínálatból választhatnak. A legtöbb ágykanapé és garnitúra állandó fekhelyként használható.
A Cardo különösen sok energiát fordít vásárlói magas szintű, szakszerű kiszolgálására. Matracai hosszú időre tervezettek, melyekre a Cardo 15 éves garanciát* vállal.

A gyártó hivatalos honlapja




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése