2012. február 27., hétfő

Billerbeck




 Honnan ered a Billerbeck?

Az eredeti tulajdonos cég a németországi Billerbeck Betten-Union GmbH & Co. KG  Kraichtal-i székhellyel. Az 1921 óta működő családi vállalkozás tulajdonosa Heinrich Billerbeck.

Amiben a legjobb... 

Billerbeck névről elsőre mindenkinek a paplanok és a párnák ugranak be, ugyanakkor igényes kidolgozással, kicsit gyengébb marketinggel és piaci fellépéssel a matracok területén is kimagaslóan jó ár/érték arányt kínálnak. Termékfejlesztésüket nem első sorban az innováció jellemzi, viszont lehet mondani, hogy ami egyszer elkészült, az meg van csinálva.

 Vevői előnyök

Tekintetettel, hogy a Billerbeck cég első sorban a textíliák területén kimagasló, matracaik igényes kidolgozással, strapabíró komfortrétegekkel és minőségi huzatokkal igazi jó ár/érték arányú termékek első sorban a rugós matracok területén, de az utóbbi években a habmatracok termén is fejlődött egy-két kimagaslónak nem mondható termék.

A Billerbeck matrac története
Manapság a Billerbeck márkanévről már mindenkinek az igen magas színvonalon, a legkorszerűbb gyártástechnológiával és különleges kézi munkával gyártott magas minőségű paplanok, párnák, matracvédők, matracok és ágyak jutnak eszébe, amelyek mind az egészséges, nyugodt, pihentető alvást segítik elő.

Az 1921-ben a németországi Wuppertalban családi vállalkozásként Heinrich Billerbeck úr által alapított cég, amely a kezdetekben az első paplanokat szinte még kézi munkával állította elő, az elmúlt évtizedek során mára már egy több országban jelenlévő, nemzetközileg ismert és elismert céggé fejlődött ki.

Az ágyneműgyártás területén óriási tapasztalatokkal rendelkező cég, amely a kereskedelem területén a hozzá, ill. a Billerbeck márkához hűséges vevők bizalmának következtében, valamint magas piacorientáltságú cégfilozófiájának, üzleti stratégiájának köszönhetően rendkívül népszerű szerte a világon.

A Billerbeck cégcsoport magyarországi gyártó és kereskedelmi vállalata, a Billerbeck Budapest Kft. szeretettel üdvözli Önt, Kedves Vásárló a magas színvonalú, széles választékú, minden igényt kielégítő termékeivel. A Billerbeck cégcsoport nem csupán paplanokat, párnákat, és egyéb termékeket kínál, hanem egy komplett alvásrendszert, egy tökéletes, az egészséges alváskörülményeket megteremtő alváskultúrát!
A gyártó hivatalos honlapja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése