2012. február 28., kedd

Best Dream



Honnan ered a Best Dream?

A Best Dream matracok Olaszország egyik legnagyobb vákuum matrac -gyárában készülnek. Forgalmazó: Trend Port Kft.


Amiben a legjobb... 

A 20cm magas közép-kemény vákuummatracok között a legkimagaslóbb. Megbízható és állandó minőség, kiváló ár/érték arány, 15 év garancia és egészségpénztári elszámolhatóság jellemzi. Best Dream matracok a legtöbb matrac webáruházban rendelhetők!

 Vevői előnyök

Egy matrac elsődleges feladata a gerincoszlop tökéletes, minden ponton történő alátámasztása. Míg más ágyak, ágybetétek, matracok csak 5-6 ponton támasztanak alá (tarkó, váll, csípő, vádli stb.), a jó matracok tökéletesen felveszik a gerinc vonalát, egészséges alvást biztosítanak.

A Best Dream története
A PerDormire matrac gyártó vállalat már több mint 30 éve van jelen a piacon és példás, tipikusan olasz történelmet tudhat maga mögött. 1971-től napjainkig a kis, családi vezetésű cégből egy kizárólag a legjobb technológiára támaszkodó gyártóüzemmé alakult, anélkül, hogy elhanyagolta volna a minőséget, amely minden valódi fejlődés alapját képzi. Az évek során az alvásfilozófia folyamatosan változott a kezdeti kizárólagosan testi szükségletből egészen a napjainkban értelmet nyert valamiféle rituálévá, amelyet minden tiszteletet megadva ideális környezetben szükséges ünnepelnünk, aminek a matracok elengedhetetlen részét képezik.
 
A gyártó hivatalos honlapja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése