2012. február 28., kedd

Dunlopillo



 Honnan ered a Dunlopillo?

Többszöri tulajdonosváltás után a német székhelyű és németországi üzemmel rendelkező Dunlopillo jelenleg  francia Cauval Industries tulajdonában van. Tulajdonos Gilles Silberman, ügyvezető igazgató Marcel Bender.


Amiben a legjobb... 

A latex matracok hanyatlását mintegy előrejelezve (a Dunlopillo készítette többek között a világ első latex matracát 1932-ben!) a 2000-es év elején megalkotta a formahabosítás eddigi legkifinomultabb habanyagát az Aerial formahabot, melynek viszkoelasztikus (memory) matrac változata Aerial Senso néven vált ismertté. A könnyű, kivételesen légáteresztő, multizónás egyedi formahabosítással készülő és testsúlyhoz igazodó Aerial magrendszer még napjainkban is a legkorszerűbb habalapanyagok közé sorolható.

 Vevői előnyök

High Tech csúcstechnológiás matrac alapanyagok, átgondolt termékstruktúra, kifogástalan minőségű felhasznált alapanyagok és a minden részletre kiterjedő német minőség köszön vissza minden termékről. Hosszú élettartam, korrekt garanciavállalás és a technológiának köszönhetően egyedülálló alapanyagok felhasználása szinte az összes egyéb matraccal összehasonlíthatatlan.

A Dunlopillo története
A Dunlopillo Matrac története

A Dunlopillo matrac gyártása hozzávetőlegesen egy teljes évszázadra tekint vissza, és az első kísérleti eredmények nem csak saját termékükre, de globálisan, a teljes matrac gyártásra óriási kihatással volt.

A múlt század első harmadában (1928) sikerült óriási áttörést elérni a Dunlop cég mérnökeinek, miszerint laboratóriumi körülmények között, első alkalommal voltak képesek a latex alapanyag habosítására.

Természetesen, ez nem azt jelentette, hogy azonnal elindulhatott a sorozatgyártás, ahhoz még nagyon sok időnek kellett eltelnie, de a találmány létrejött, és készen állt a tovább fejlesztésre az ipar számára.

Négy év alatt sikerült odáig eljutni a gyártási technológiának, hogy elkészítették az első latex matracot (1932), mely akkor még nem a Dunlopillo matrac névre hallgatott, de alapjaiban megteremtette azt.

A Dunlopillo Matrac sorozatgyártására még két évtizedet kellett várni, melyre nyilvánvalóan háború okozta gazdasági válság is óriási hatással volt, ám a huszadik század derekán végre készen állt arra a Dunlopillo Matrac, hogy nagy tömegeket szolgáljon ki.

A Dunlopillo sosem elégedett meg a középszerű megoldásokkal, mindig arra törekedett, hogy ebben az iparágban olyan minőséget nyújtson, melyet más nem képes prezentálni abban az adott időszakban.

Pontosan ezért történt, hogy a Dunlopillo Matrac folyamatos tökéletesítése érdekében alváskutatás területén jártas orvoskutatókkal és fejlesztőkkel kezdett együttműködni.

Így alakította ki a cég azokat a fekhelyeket, melyek tökéletes alvási körülményeket képesek teremteni.

Napjainkban egy olyan új fejlesztésű alapanyagból készül a Dunlopillo Matrac, mely a minőségi elvárások mellett az ökológiai szempontokat is előtérben tartja. Ez a környezetbarát alapanyag a Latex Natura névvel lett ellátva, kiemelkedő komfort fokozatát már sokan élvezik.
Dunlopillo

Elsődleges bizonyítéka a Dunlopillo Matrac kiváló minőségének, a régóta fennálló és virágzó, folyamatosan fejlődő sorozatgyártás, mely a garantált kiemelkedő minőség hiányában lehetetlen lenne.

A Dunlopillo Matrac alapjaiban teremti meg a minőségi terméket, mivel az alapanyagok kiváló minőségűek, a feldolgozásra pedig kiemelkedő figyelmet fordítanak a gyártás során.

A Dunlopillo Matrac garanciális ideje a szokásos időintervallumon túl, fokozatosan csökkenő plusz tíz év garanciális idővel növeli meg ezt az időtartamot, mely szintén arra enged következtetni, hogy a Dunlopillo Matrac minősége messze felülmúlja az általános elvárásokat.

A Dunlopillo Matracok gyártási körülményei rendelkeznek egy alváslaboratóriummal, ahol folyamatosan fejlesztik a meglévő technológiát mérésekkel és kutatásokkal annak érdekében, hogy a fizikailag elérhető legoptimálisabb alvási körülményeket sikerüljön létrehozni.

Mindezek alapján egyértelmű tény, hogy a Dunlopillo Matrac a legkiválóbb és leginkább pihentető alvást biztosítja felhasználója számára.

A gyártó hivatalos honlapja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése