2012. február 28., kedd

Yatas


 Honnan ered a Yatas?

A YATAS Törökország egyik legnagyobb bútor-, ágybetét- és lakástextil gyártója. Tulajdonosi összetétel: nem ismert.


Amiben a legjobb... 

Első sorban a rugós matracok, kárpitos termékek területén nyújt ár érték arányban elérhető árfekvésű termékeket.

 Vevői előnyök

A Yatas Matrac elsődleges előnye, hogy termékskálája igen széles, rengeteg típusú matrac található meg a kínálatban, ebből adódóan minden ember saját igényei szerinti típust választhat, ami leginkább szolgálja saját pihenésének minőségi növekedését.

A Yatas története

A YATAS Törökország egyik legnagyobb bútor-, ágybetét- és lakástextil gyártója rugós matracok területén kiemelkedő és népszerű. A belső piacon kívül számos európai országba és az Egyesült Államokba is szállítja termékeit. Kizárólag jó minőségű termékek szerepelnek a gyártó palettáján. Így hosszú évek óta a YATAS embléma garancia a vásárlók számára. 

Termékeik gyártásához csakis kiváló minőségű alapanyagok kerülnek felhasználásra, melyek részben szintén a YATAS matracok termékei, másrészt nyugat-európai országokból származnak, ha megfelelnek a YATAS belső szigorú minőségi elvárásainak. 

A nagy kapacitásnak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a gyár bármilyen minőségi és mennyiségi igényt ki tud elégíteni. Ez az oka, hogy a YATAS matracok számos szálloda tenderen szerepeltek sikerrel Európában és Magyarországon is.

Forrás: http://www.yatas.hu/ceginfo.html
 
A gyártó hivatalos honlapja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése